ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

πρόγραμμα

Το OSHO Κέντρο Διαλογισμού από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 3 Μαρτίου θα είναι ανοιχτό μόνο τις ημέρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα για τους μονόωρους OSHO Διαλογισμούς.
Η συμμετοχή σας γίνεται με τηλεφωνική κράτηση στο 6974363554 και με την έγκαιρη προσέλευσή σας στο Κέντρο: την ώρα άφιξης
Κατόπιν ραντεβού είναι διαθέσιμη η συνεδρία του OSHO Neo Reiki. Για ατομικά ραντεβού επικοινωνήστε με τη Danai 6974363554, OSHO Neo Reiki Second Degree Official Session giver του OSHO Κέντρου Διαλογισμού.
Η Sada και ο Vikrant, facilitators και trainers του OSHO Κέντρου Διαλογισμού θα βρίσκονται στην Ινδία, στο OSHO Διεθνές Θέρετρο Διαλογισμού. Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στείλε email στο oshoexperiencegreece@gmail.com.
Αν επιθυμείτε κλήση ή μήνυμα μέσω των Social media: Messenger, Viber, What's up καλέστε τη Danai στο 6974363554 να σας δώσει το ινδικό τους νούμερο.

5 Ιανουαρίου 2020
OSHO Διαλογισμός & DeHypnosis
Αυτή την ημέρα θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικές διαλογισμού και εγρήγορσης του Osho σε συνδυασμό με την ύπνωση ώστε όλη αυτή η διαμάχη με το μυαλό να "πέσει" δίχως καμία προσπάθεια. "Και ο διαλογισμός και η ύπνωση μαζί είναι μία μακράν πιο πλούσια εμπειρία από αυτή που μπορούν να σου δώσουν το κάθε ένα χωριστά." Osho

Πρόγραμμα: Κυριακή
11:00 π.μ Άφιξη στο OSHO Κέντρο Διαλογισμού
11:15 π.μ - 12:30 μ.μ: OSHO Διαλογισμός Γέλιου
Διάλειμμα για καφέ-τσάι & vegan snack
13:30 - 14:30 μ.μ: OSHO Gibberish Διαλογισμός
Σύντομο διάλειμμα, μοίρασμα του group
15:00 - 16:00 μ.μ: OSHO DeHypnosis Καθοδηγητικός Διαλογισμός
Διάλειμμα για φαγητό organic, vegan & gluten free
17:30 - 18:30 μ.μ: OSHO DeHypnosis Καθοδηγητικός Διαλογισμός
Ερωτήσεις - μοίρασμα του group
19:30 - 20:30 μ.μ: Kοπή πίτας 2020

OSHO Διαλογισμός Γέλιου
Αυτός ο διαλογισμός σε βοηθάει να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα της ζωής σαν παιδί, ρέοντας, καθρεφτίζοντας. Στο πρώτο στάδιο είναι γέλιο, στο δεύτερο στάδιο γειώνεις τον εαυτό σου και ενεργοποιημένος από αυτό, ο χορός σου στο τρίτο στάδιο θα έχει μία διαφορετική ποιότητα.
Οδηγίες δίνονται πριν την έναρξη του διαλογισμού.

OSHO Gibberish Διαλογισμός
"Το τζίμπερις, ΄αλαμπουρνέζικα ή ακαταλαβίστικα΄ είναι ένας από τους πιο επιστημονικούς τρόπους να καθαρίσεις το μυαλό σου και να σπάσεις τη συνήθεια της συνεχούς εσωτερικής έκφρασης με λέξεις." Osho
Οδηγίες δίνονται πριν την έναρξη του διαλογισμού.

OSHO DeHypnosis - Καθοδηγητικός Διαλογισμός
Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί την ύπνωση ως μέθοδο διαλογισμού και βαθιάς χαλάρωσης επιτρέποντας να απελευθερωθούν καταπιεσμένες ενέργειες από το ασυνείδητο οι οποίες παρουσιάζονται στην καθημερινότητα του ατόμου ως πεποιθήσεις, συμπεριφορές ή συνήθειες.
Η διαδικασία επιτρέπει την αποδοχή και την μετάλλαξη αυτών σε ένα καινούριο δυναμικό συνειδητότητας. Δίνεται καθοδήγηση ώστε το άτομο να επιτρέψει να χαλαρώσει και να αφήσει όλες τις δραστηριότητες, το μυαλό και τα συναισθήματα. Πηγαίνοντας πέρα από τον κόσμο του "κάνω", ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία και υπάρχει η αίσθηση ελαφρότητας και ανοίγματος. Το άτομο καθώς είναι χαλαρό, ολοκληρωτικά παρόν και σε εγρήγορση βιώνει την παρατήρηση και εισέρχεται στο διαλογισμό. Μέσα από τη διαδικασία μπορεί να ανακαλέσει αυτή την εμπειρία μέσα στην καθημερινότητά του.

Kοπή Βασιλόπιτας 2020
Η κοπή της vegan, bio και gluten free βασιλόπιτας στο Κέντρο θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του μονοήμερου γκρουπ!

Καθοδήγηση: Vikrant, Sada
Κυριακή: 11:00 πμ - 20:30 μμ
H άφιξη είναι στις 11 το πρωί, για όλους.
Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία και κράτηση θέσης.

Επιλογές συμμετοχής:
-Μόνο στον πρωινό Διαλογισμό: OSHO Διαλογισμός Γέλιου
-Στους δύο πρωινούς Διαλογισμούς: OSHO Διαλογισμός Γέλιου - Laughter και OSHO Gibberish (με σνακ, καφέ και τσάι)
-Ολόκληρη την ημέρα που περιλαμβάνει δύο OSHO Ενεργητικές Τεχνικές Διαλογισμού, δύο OSHO Καθοδηγητικές Διαλογιστικές Υπνώσεις και Τεχνικές Εγρήγορσης (με καφέ - τσάι, σνακ και φαγητό), Kοπή Βασιλόπιτας

Συμμετοχή - Πληροφορίες: OSHO Κέντρο Διαλογισμού 210 6717107, Vikrant 6945 770587, Sada 6979 776409, oshoexperiencegreece@gmail.com

8, 15, 22 και 29 Ιανουαρίου 2020
OSHO Gibberish Διαλογισμός
"Το τζίμπερις, ΄αλαμπουρνέζικα ή ακαταλαβίστικα΄ είναι ένας από τους πιο επιστημονικούς τρόπους να καθαρίσεις το μυαλό σου και να σπάσεις τη συνήθεια της συνεχούς εσωτερικής έκφρασης με λέξεις." Osho

Καθοδήγηση διαλογισμού: Danai
Άφιξη την Τετάρτη στις 11:50 πμ
Διάρκεια διαλογισμού 12:00 - 13:00 μμ
Οδηγίες δίνονται πριν την έναρξη του διαλογισμού.
Μετά την έναρξη του διαλογισμού η είσοδος δεν είναι δυνατή.

Συμμετοχή - Πληροφορίες: OSHO Κέντρο Διαλογισμού 210 6717107, Danai 6974363554, oshoexperiencegreece@gmail.com

Η Danai Ειρήνη Τσατσούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Το 1997 ξεκίνησε την πρακτική της με το Reiki και τους OSHO Διαλογισμούς. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλά γκρουπ στην Ελλάδα και στην Ινδία. Το 2003 έγινε sannyasin. Έχει εκπαιδευτεί να καθοδηγεί το OSHO No Mind Meditative Therapy- OSHO Δίχως Νου Διαλογιστική Θεραπεία, το OSHO DeHypnosis Process- Εντατική OSHO ΞεΎπνωση και το OSHO Meditation In Depth and Facilitating- OSHO Διαλογισμός Σε Βάθος και Εκπαίδευση.
Δίνει συνεδρίες OSHO Neo Reiki και καθοδηγεί OSHO Διαλογισμούς στο Κέντρο Διαλογισμού στο Νέο Ψυχικό.

Σπουδάζει Vegan Μαγειρική και εργάζεται στο OSHO Κέντρο Διαλογισμού OSHO Experience Greece όπου προγραμματίζει και μαγειρεύει Vegan και Gluten free γεύματα για τα γκρουπ. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες Personal Cooking με βάση τις διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες του καθένα. Ετοιμάζει vegan προγράμματα διατροφής και ειδικά γεύματα για αποτοξίνωση, απώλειας βάρους και για αθλητές power lifting.

9, 16, 23 και 30 Ιανουαρίου 2020
OSHO Kundalini Διαλογισμός

Αυτός o διαλογισμός είναι ο “αδερφός” του OSHO Δυναμικού Διαλογισμού και είναι καλύτερο να γίνεται κατά τη δύση του ήλιου ή αργά το απόγευμα. Όντας ολοκληρωτικά βυθισμένος μέσα στο τρέμουλο και στο χορό στα δυο πρώτα στάδια, θα σε βοηθήσει να “λιώσει” η πετρωμένη σου ύπαρξη, όπου η ροή της ενέργειας έχει καταπιεστεί και μπλοκαριστεί. Έπειτα η ενέργεια αυτή μπορεί να κυλήσει, να χορέψει και να μεταμορφωθεί σε ευδαιμονία και χαρά. Τα δυο τελευταία στάδια επιτρέπουν στην ενέργεια να κυλήσει κάθετα, να κινηθεί προς τα επάνω, στη σιωπή. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να χαλαρώσεις και να αφεθείς στο τέλος της ημέρας.

Καθοδήγηση διαλογισμού: Danai
Άφιξη την Πέμπτη στις 19:30 μμ
Διάρκεια διαλογισμού 19:45 - 20:45 μμ
Οδηγίες δίνονται πριν την έναρξη του διαλογισμού.
Μετά την έναρξη του διαλογισμού η είσοδος δεν είναι δυνατή.

Συμμετοχή - Πληροφορίες: OSHO Κέντρο Διαλογισμού 210 6717107, Danai 6974363554, oshoexperiencegreece@gmail.com

20 - 21 - 22 Μαρτίου 2020
OSHO Meditation In Depth & Facilitating Training

Η προσέγγισή σου στο διαλογισμό και η κατανόησή σου για τα βασικά σημεία κάθε διαλογισμού μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην εμπειρία σου και στα οφέλη που αποκομίζεις. Αυτές οι ημέρες είναι πλήρως εστιασμένες στο σε βάθος περιεχόμενο των OSHO Διαλογισμών, και πώς να τους αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Η εκπαίδευση σε αυτούς, προσφέρει την ευχαρίστηση που λαμβάνεις όταν εμβαθύνεις μέσα στην τεχνική, αποκτώντας κατανόηση όλων των βασικών OSHO Ενεργητικών Διαλογισμών. Μαθαίνεις τις δεξιότητες και κερδίζεις την εμπιστοσύνη ώστε να τις μοιραστείς και να τις καθοδηγήσεις ατομικά ή σε ομάδα.

Καθοδήγηση: Amano Vikrant Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ΟSHO Meditations Facilitators Official Trainer
Δίνεται επίσημο πιστοποιητικό παρακολούθησης της Εκπαίδευσης.
Παρασκευή: 19:00 - 23:00 μμ
Σάββατο: 11:00 πμ - 23:00 μμ
Κυριακή: 11:00 πμ - 21:00 μμ
Το γκρουπ είναι διαθέσιμο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης και προκαταβολή.

Συμμετοχή - Πληροφορίες: OSHO Κέντρο Διαλογισμού 210 6717107, Vikrant 6945770587, Sada 6979776409, oshoexperiencegreece@gmail.com

Το πρόγραμμα του OSHO Κέντρου Διαλογισμού ενημερώνεται συχνά για τους προσεχείς πρωινούς και απογευματινούς OSHO Διαλογισμούς και για τις προσεχείς εκπαιδεύσεις και group.