ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

για εμάς

Η Sada Δανάη Τσατσούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Αγάπη της ο Osho, το Reiki, η ζωγραφική. Έλαβε τον Πρώτο Βαθμό του Usui System of Reiki το 1997 όπου και είχε την πρώτη της επαφή με τους διαλογισμούς του Osho. To 2003 έλαβε το Δεύτερο Βαθμό του Usui System of Reiki.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Έγινε μαθήτρια του Osho -sannyasin- το 2003. Το πρώτο της ταξίδι στην Ινδία, στο OSHO International Meditation Resort, πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2004.
Μαθήτευσε στο Reiki και συμμετείχε σε πολλά group αυτογνωσίας και διαλογισμού στην Ελλάδα και στην Ινδία.
Σπούδασε Feng Shui στη σχολή Feng Shui Research Center του Master Joseph Yu και εκπαιδεύτηκε από τον επίσημο Δάσκαλο και Σύμβουλο Feng Shui Τάκη Καραγιαννόπουλο του FSRC στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκε στο Feng Shui Flying Stars, Da Gua, Water Methods και Business Feng Shui. Είναι σύμβουλος και κάνει μελέτες Feng Shui από το 2005.
Η Sada έγινε OSHO Neo Reiki Master τον Ιανουάριο του 2012 από τη Ma Anand Himani.
Έχει εκπαιδευτεί ως Osho Therapist και Art Therapist, δίνει συνεδρίες OSHO Neo Reiki και καθοδηγεί Διαλογισμούς του Osho στο OSHO Κέντρο Διαλογισμού: OSHO experience Greece και στο OSHO International Meditation Resort.
Επίσης καθοδηγεί groups OSHO Coaching Διαλογισμού, OSHO Συστημική Αναπαράσταση, OSHO groups Ζωγραφικής, OSHO Διαλογισμός: Σε βάθος, ΟSHO Μιλώντας στο Σώμα-Νου, OSHO Μυστικό Ρόδο, ΟSHO Neo Reiki Groups Πρώτου Βαθμού, Δεύτερου Βαθμού, Master και OSHO Neo Reiki Advanced.

Ο Amano Vikrant - Αλέξανδρος Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Το 2003 πήρε τον Πρώτο Βαθμό του Reiki και γνώρισε τους Διαλογισμούς του Osho.
Το 2004 πήρε το Δεύτερο Βαθμό του Reiki και έγινε μαθητής του Osho - sannyasin. To 2005 έκανε το πρώτο του ταξίδι στο OSHO International Meditation Resort. Από τότε ταξιδεύει κάθε χρόνο στο κέντρο, συμμετέχοντας σε διαλογισμούς και group αυτογνωσίας.
Το 2005 ξεκίνησε να δίνει συνεδρίες Reiki.
Τον Ιούνιο του 2010 έγινε OSHO Neo-Reiki Master από τη Ma Anand Himani. Από τότε διδάσκει και καθοδηγεί group OSHO Neo Reiki.
Δίνει συνεδρίες OSHO Neo Reiki και καθοδηγεί Διαλογισμούς του Osho και τις ΟSHO Διαλογιστικές Θεραπείες: OSHO Μυστικό Ρόδο, OSHO Δίχως Νου, OSHO Γεννημένος Ξανά στο OSHO Κέντρο Διαλογισμού: OSHO experience Greece και στο OSHO International Meditation Resort.
Επίσης δίνει συνεδρίες Συμβουλευτικής και Ύπνωσης και καθοδηγεί groups OSHO Coaching Διαλογισμού, OSHO Συστημική Αναπαράσταση, OSHO Διαλογισμός: Σε βάθος, OSHO Neo-Reiki Πρώτου Βαθμού, Δευτέρου Βαθμού, Master και Advanced OSHO Neo Reiki. Έχει εκπαιδευτεί στο Channeling, στο Advanced Tachyon Technologies και στο να εκπαιδεύει άλλους για να καθοδηγούν τις OSHO Διαλογιστικές Θεραπείες: OSHO Μυστικό Ρόδο και OSHO Δίχως Νου.

dhdhd