ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

για εμάς

Η Sada Δανάη Τσατσούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Feng Shui στο Feng Shui Research Center του Master Joseph Yu και εκπαιδεύτηκε από τον επίσημο Δάσκαλο και Σύμβουλο του FSRC στην Ελλάδα, Τάκη Καραγιαννόπουλο. Είναι εκπαιδευμένη στις μεθόδους Feng Shui Flying Stars, Xuan Kong Da Gua, Water Methods and Business Feng Shui. Είναι Σύμβουλος Feng Shui από το 2005.
Άρχισε την πρακτική της με τους OSHO Διαλογισμούς και το Reiki το 1997. Στα χρόνια αυτά συμμετείχε σε πολλά group διαλογισμού, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ινδία. Η Sada έγινε sannyasin το 2003.
Τα τελευταία 22 χρόνια έχει εμπειρία στις συνεδρίες OSHO Neo Reiki σε διάφορες καταστάσεις: εθισμός, κατάθλιψη, καρκίνος, AIDS, σύνδρομο Down, δυσκολίες στην εγκυμοσύνη, προβλήματα νεύρων και σπονδύλων, άτομα στη διαδικασία θανάτου τους και πολλά άλλα.
Καθοδηγεί ομάδες και εκπαιδεύσεις στους OSHO Ενεργητικούς Διαλογισμούς - OSHO Meditation: In Depth & Facilitating / OSHO Διαλογισμός: Σε Βάθος & Εκπαίδευση - εκπαίδευση με τον Sudheer, OSHO Neo Reiki Master και Advanced Metaphysical Energy Work / Προχωρημένη Ενεργειακή Δουλειά - εκπαίδευση με την Anand Himani, OSHO Art Therapist Advanced Program / OSHO Προχωρημένο Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ζωγραφικής - εκπαίδευση με τη Meera Hashimoto, OSHO Family Constellation / OSHO Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση - εκπαίδευση με τον Svagito Liebermeister, OSHO Mystic Rose Meditative Therapy / ΟSHO Μυστικό Ρόδο Διαλογιστική Θεραπεία - εκπαίδευση με τον Sudheer και την Asmita, OSHO Reminding Yourself of the Forgotten Language of Talking to your BodyMind / OSHO Θυμίζοντας στον Εαυτό σου την Ξεχασμένη Γλώσσα του να Μιλάς στο ΣώμαΝου σου - εκπαίδευση με τη Sheela, OSHO The Beauty of Darkness / OSHO H Ομορφιά του Σκοταδιού - εκπαίδευση με την Asmita και Inner Skills / Εσωτερικές Δεξιότητες - εκπαίδευση με τον Devendra and τον Sudheer.
Καθοδηγεί OSHO Διαλογισμούς, OSHO Mυστικό Ρόδο και δίνει ατομικές συνεδρίες OSHO Neo Reiki και OSHO Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση στο OSHO Διεθνές Θέρετρο Διαλογισμού στην Πούνα, στην Ινδία.

Η Sada ζει στην Αθήνα, στην Ελλάδα όπου διευθύνει, οργανώνει και καθοδηγεί, μαζί με τον Vikrant το ΟSHO Κέντρο Διαλογισμού: OSHO experience Greece.
Έχει δημιουργήσει και καθοδηγεί το OSHO Women's Group: Femininity Beyond Conditioning - OSHO Ομάδα Γυναικών: Θηλυκότητα Πέρα από Πεποιθήσεις.
Μαζί με τον Vikrant έχουν δημιουργήσει και καθοδηγούν:
OSHO Meditation Coaching process - OSHO Καθοδήγηση Διαλογισμού
OSHO DeHypnosis Process & Training - Εντατική OSHO ΞεΎπνωση και Εκπαίδευση
OSHO Men & Women: The Path to Unity - OSHO Άντρες & Γυναίκες: Το Μονοπάτι της Ενότητας.

Ο Amano Vikrant - Αλέξανδρος Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Έχει εργαστεί ως διατροφολόγος και προπονητής δύναμης, επίσης για επαγγελματίες αθλητές και ομάδες.
Το 2003 άρχισε να διαλογίζεται με τις τεχνικές των OSHO Ενεργητικών Διαλογισμών και να κάνει πρακτική στην τεχνική διαλογισμού και θεραπείας Reiki. Έγινε μαθητής του Osho, sannyasin το 2004.
Το 2010, μετά από επτά χρόνια πρακτικής, δίνοντας συνεδρίες και συμμετέχοντας σε πολλά γκρουπ και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στην Ινδία, πήρε το OSHO Neo Reiki Master από τη Ma Anand Himani.
Καθοδηγεί Εκπαιδεύσεις στο OSHO Neo Reiki Πρώτος Βαθμός, Δεύτερος Βαθμός, Master και Εκπαιδεύσεις στο Advanced OSHO Neo Reiki - Metaphysical Energy Work - Προχωρημένη Ενεργειακή Δουλειά. Δίνει συνεδρίες και καθοδηγεί group: OSHO DeHypnosis / Εντατική ΟSHO Ξε-Ύπνωση, OSHO Mystic Rose / Μυστικό Ρόδο εκπαίδευση με τον Sudheer και την Asmita, OSHO No Mind / Δίχως Νου και OSHO Born Again / Γεννημένος Ξανά εκπαίδευση με την Asmita, OSHO Counseling / Συμβουλευτική και OSHO Family Constellation / Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση εκπαίδευση με τον Svagito. Είναι εκπαιδευμένος στο: OSHO Meditation Training με τον Venu Gopal και την Prem Shunyo, στο Transomatic Dialogue Training με τον Devageet, Intuition and Channeling Advanced Program με την Ma Jivan Ananta, OSHO Meditation: In Depth & Facilitating με τον Sudheer και Advanced Tachyon Technologies. Είναι επίσης επίσημος trainer από το OSHO International να καθοδηγεί εκπαιδεύσεις στις Διαλογιστικές Θεραπείες OSHO Μυστικό Ρόδο και OSHO Δίχως Νου.

Μαζί με την Sada έχουν δημιουργήσει και καθοδηγούν:
OSHO Meditation Coaching process
Intensive OSHO De-Hypnosis process & Training
OSHO Men & Women: The Path to Unity.
Δίνει συνεδρίες OSHO Neo Reiki και καθοδηγεί OSHO Διαλογισμούς και τις OSHO Διαλογιστικές Θεραπείες: OSHO Μυστικό Ρόδο, OSHO Δίχως Νου και OSHO Γεννημένος Ξανά στο OSHO International Meditation Resort.