ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ GROUP

μηνιαίες ομάδες ζωγραφικής

Οι Μηνιαίες Ομάδες Ζωγραφικής είναι μικρές ομάδες όπου τα άτομα ζωγραφίζουν σε χειροποίητα χαρτιά από την Ινδία, με χρώματα, σαν τα παιδιά.

Μέσα από ασκήσεις δημιουργικότητας, αυτογνωσίας και διαλογισμού, έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου με έναν πολύ μοναδικό τρόπο, πέρα από το αναλυτικό μυαλό. Πέρα από κάθε προκατάληψη για το τι είναι σωστό και λάθος, όμορφο και άσχημο, πέρα από κάθε είδους τεχνική, ανακαλύπτεις το δικό σου μοναδικό τρόπο έκφρασης και δημιουργίας μέσα από τη ζωγραφική.

Καθώς η ομάδα προχωράει και εξελίσσεται έρχεται σε επαφή με την προσωπογραφία. Καθώς ανακαλύπτεις και βαθαίνεις στη ζωγραφική σου ικανότητα, βαθαίνεις και στον εαυτό σου. Ζωγραφίζοντας το πορτρέτο σου είναι μία δυνατή εμπειρία και ταυτόχρονα θεραπεία μέσα από την οποία έρχεσαι σε βαθύτερη επαφή με τη φυσική, αυθεντική σου ύπαρξη.

Είναι ένα group που χρησιμοποιεί τη ζωγραφική ως μέσο για να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και την πηγή της δημιουργικότητάς σου και όλα όσα σε εμπόδιζαν μέχρι τώρα, ώστε να εκφραστείς ελεύθερα. Όταν είσαι δημιουργικός μία ενέργεια αναδύεται μέσα σου, η οποία απλώνει πέρα από τη ζωγραφική , σε όλα όσα κάνεις στη ζωή σου.

Μηνιαίες Ομάδες Ζωγραφικής που συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα , συγκεκριμένη προκαθορισμένη καθημερινή ημέρα και ώρες:

Πρωινή ομάδα: 10:00 π.μ - 13:30 μ.μ
Βραδινή ομάδα: 18:00 μ.μ - 21:30 μ.μ

Μηνιαία Ομάδα Ζωγραφικής που συναντιέται μία φορά το μήνα, συγκεκριμένη προκαθορισμένη ημέρα Κυριακή και ώρες:

10:00 π.μ - 18:00 μ.μ